Colegiul Medicilor din Romania
Acasa - Clinica Gine-Med Bacau Clinica Gine-Med Bacau | Obstetrica, ginecologie English Version Clinica Gine-Med Bacau | Obstetrica, ginecologie
 
 
Despre Clinica Gine-Med Bacau
Servicii Medicale Gine-Med
Experienta
Echipamentele Clinicii Gine-Med
Informatii utile
Evenimente si noutati
Parerea clientilor
Contact


Data: 17 - 10 - 2017

Programul Clinicii Gine-Med

Program flexibil

Luni - Vineri:

14:00 - 19:00

Sambata:

09:00 - 13:00


Programari cnsultatii Clinica Gine-Med Bacau

Telefon :
0234 - 522 225


Programul medicilor

Informatii despre programul de consultatii al medicilor pot fi obtinute sunand la numarul de telefon al clinicii: 0234 - 522 225

Noutati in domeniul serviciilor medicale

16 Iunie 2015

 - Determinare sex fetal in primele 12 saptamani de sarcina din sangele matern;
- ADN fetal din sangele matern pentru depistarea sindroamelor cromozomiale (sindrom Down, etc.)

Identificarea cauzelor infertilitatii

11 August 2012

 Rata cuplurilor infertile este astazi in continua crestere. Pentru stabilirea cauzelor infertilitatii feminine sunt necesare explorari specifice printre care se numara si verificarea morfologiei uterine si tubare prin "HISTEROSALPINGO-ECOGRAFIE", procedura care se efectueaza prin ecografie fara durere, spre deosebire de "HISTEROSALPINGO-GRAFIE" ce presupune iradiere si durere. In clinica Ginemed exista aparatura necesara pentru efectuarea HISTEROSALPINGOECOGRAFIEI.

Servicii medicale noi

1 Februarie 2008

 1. Mezoterapie estetica: - mezolift; - celulita; - depozite adipoase, lipoame; - pielea laxa de pe barbie; - alopecie; - ulceratii si cicatrizari lente; 2. Mezoterapie antalgica - terapie alternativa a durerii (nevralgii, artroze, patologie musculara); 3. Ecografie abdominala; 4. Consultatii Medicina Interna; 5. Consultatii Geriatrie - Gerontologie: - evaluarea varstei biologice si a gradului de imbatranire, profilaxia si tratamentul imbatranirii accelerate; - evaluarea si tratamentul tulburarilor de memorie; - diagnosticarea si tratarea bolilor specifice varstei a treia; - terapie "Aslan".

Consultatii pediatrie

20 August 2007

  Incepand cu 1 septembrie 2007, clinica noastra asigura consultatii si tratamente de specialitate (medic primar pediatru) pentru nou-nascuti, sugari, prescolari si scolari. Detalii referitoare la programul de consultatii pot fi obtinute la nr. de telefon 0234-522225.

Vaccinare contra virusului HPV (cauza cancerului de col uterin)

15 August 2007

 Cancerul de col uterin este o boala periculoasa a ultimei portiuni a uterului denumita col uterin si care netratata la timp duce la pierderea vietii. Aparitia acestui cancer este precedata de leziuni denumite displazii sau "transformari anormale" ale colului uterin. Vestea buna este ca aceste displazii pot fi depistate din timp si pot fi tratate, evitandu-se astfel evolutia spre cancer. De aici rezulta importanta screeningul de cancer de col uterin care inseamna ca toate femeile care incep viata sexuala trebuie sa efectueze periodic examenul Babes Papanicolau (PAP). Infectia cu HPV este cel mai important factor de risc in aparitia acestei boli. Sunt identificate peste 80 tulpini de HPV, din care tipurile 16 si 18 sunt raspunzatoare de aparitia cancerului de col uterin in proportie de 70%. Atentie, nu toate femeile care au infectie cu acest virus dezvolta cancer de col uterin. Este insa dovedit ca acest virus altereaza celulele din peretele colului care se divid necontrolat si se tranforma in celule maligne. Verucile vaginale sunt provocate de diferite tipuri de HPV, dar nu s-a gasit o legatura intre acestea si celulele cancerigene. Este util de efectuat si testul de depistare a virusului HPV in secretia vaginala. Pentru alte detalii va asteptam la clinica noastra!

  Sunt inregistrate 5 evenimente.

> Inapoi la inceputul paginii

 

 
Colegiul Medicilor din Romania