Clinica Gine-Med Bacau | obstetrica, ginecologie
Acasa - Clinica Gine-Med Bacau Clinica Gine-Med Bacau | Obstetrica, ginecologie English Version Clinica Gine-Med Bacau | Obstetrica, ginecologie
 
 
Despre Clinica Gine-Med Bacau
Servicii Medicale Gine-Med
Experienta
Echipamentele Clinicii Gine-Med
Informatii utile
Evenimente si noutati
Parerea clientilor
Contact


Data: 22 - 09 - 2017

Programul Clinicii Gine-Med

Program flexibil

Luni - Vineri:

14:00 - 19:00

Sambata:

09:00 - 13:00


Programari cnsultatii Clinica Gine-Med Bacau

Telefon :
0234 - 522 225


Programul medicilor

Informatii despre programul de consultatii al medicilor pot fi obtinute sunand la numarul de telefon al clinicii: 0234 - 522 225Clinica ginecologie Bacau - Clinica Gine-Med

Dr. Huszar Georgeta - Clinica Gine-Med Bacau   Dr. Iordache Mihaela - Clinica Gine-Med Bacau
Dr. Huszar Georgeta
 
Dr. Iordache Mihaela

Gine-Med este o clinica particulara cu activitate in specialitatile obstetrica-ginecologie si pediatrie. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si incadrata cu personal inalt calificat, cu o bogata experienta profesionala, fapt pentru care s-a impus inca de la infiintare ca un mediu unic, profesionist si in acelasi timp intim, ideal gandit pentru confortul pacientelor noastre.

Clinica a fost infiintata in 2002, an in care a fost dotata cu primul ecograf Doppler color software 3D din judetul Bacau.

Sala de asteptare - Clinica Gine-Med Bacau
Sala asteptare

Zona de adresabilitate s-a extins constant de la infiintare si pana in prezent, ajungandu-se astazi ca pe langa paciente din judetul Bacau, sa apeleze la serviciile clinicii Gine-Med atat paciente din judetele limitrofe (Neamt, Vaslui, Vrancea), cat si din alte judete din tara (Suceava, Galati, etc).

Numarul mare al pacientelor clinicii noastre ne face mandre, pentru ca el constituie dovada clara a calitatii serviciilor noastre.

Calitatea serviciilor noastre este garantata atat de calitatea personalului medical si de facilitatile moderne la dispozitie, cat si de realizarea acestor servicii in cadrul unui sistem de management al calitatii serviciilor medicale conform cu SR EN ISO 9001:2001 in curs de implementare.

Certificarea calitatii serviciilor noastre se vrea a fi un pas important in recunoasterea nivelului european al Clinicii Gine-Med, dar si o garantie in plus pentru viitoarele noastre paciente.

Salon stationar - Clinic Gine-Med Bacau
Salon stationar

> Inapoi la inceputul paginii

 

 
Colegiul Medicilor din Romania